вівторок, 9 лютого 2016 р.

Сьогодні - День безпечного Інтернету


День безпечного Інтернету - свято, яке започатковане організацією Insafe (Європейською мережею безпечного Інтернету) з 2004 року та відзначається у другий вівторок лютого.
У 2008 р. у цей день понад 120 організацій у 56 країнах взяли участь у відзначенні Дня безпечного Інтернету, проводячи місцеві, національні та міжнародні заходи безпеки користувачів мережі.
Основним завданням Дня безпечного Інтернету в 2009 р. є встановлення діалогу між користувачами Інтернет-послуг, державними структурами та громадськими організаціями з представниками бізнес-структур, що займаються постачанням цих послуг та створюють новітні технології з метою підвищення рівня обізнаності щодо безпечного та відповідального користування Інтернетом, особливо серед дітей та молоді.
В Україні ж цей день відзначається вже третій рік поспіль завдяки ініціативи Коаліції за безпеку дітей в Інтернеті. Коаліція заснована у 2008 році компанією «Майкрософт Україна». З моменту заснування були проведені сотні активностей, спрямованих на захист дітей в Інтернеті. Основні серед них – це запуск освітнього сайту «Онляндія – безпечна веб-країна», на якому всі бажаючі можуть отримати необхідну інформацію, приєднатися до руху й зробити свій посильний внесок у вирішення проблеми. Із 2008 року проведено 3 000 тренінгів для 78 000 учасників! 
 Як саме відбувалося відзначення Дня безпечного Інтернету сьогодні в наших навчальних закладах - читайте на фейсбук.

Найактивніші:

Енергодарський багатопрофільний ліцей (вчитель Перерва С.В.)
Енергодарський багатопрофільний ліцей (вчитель Дятлова О.А.)
 
Енергодарський багатопрофільний ліцей (вчитель Легка Ю.М.)


Вітання учениці ЕЗОШ№2 Анастасії Воробйовій! (вчитель Трубіцина А.Л.)
Енергодарська загальноосвітня школа № 7 (вчитель Московська М.М.)

ЕНВК №5 (вчитель Буяльська Т.А.)

1 коментар:

  1. Шановні вчителі інформатики! Інформуйте керівника ММО про участь в Інтернет-заходах, щоб можна було побачити Вашу роботу на блозі ММО!Єднаймося на нашому блозі!

    ВідповістиВидалити