середу, 10 лютого 2016 р.

Відкритий урок інформатики



10 лютого відбувся відкритий урок інформатики у викладача школи № 4 Шкоди А.В. 
   Учні 2-а класу вивчали нову тему “Незвичайний урок. Графічний редактор”.
   Урок був цікавий. Учні були активні, відповідали на запитання, демонстрували створені малюнки. Відповідно до сучасного тлумачення, цей урок був побудований на активному використанні комп’ютерної техніки, але з урахуванням вікових норм учнів, завдяки чому розширилась творча діяльність педагога. Такі уроки допомагають розвивати в учнів творчі здібності, художній смак. Актуалізація та мотивація уроку проходила у вигляді логічної гри – учні розгадували ребуси, відповідали на загадки. У кінці уроку учні отримали смайли, в яких могли написати враження від уроку.
Присутні гості на уроці подякували викладачеві за такий цікавий та насичений урок. Бажаємо нашій колезі і надалі втілювати в життя нові педагогічні ідеї!
Переглянути урок можна за посиланням.
 

1 коментар:

  1. Алла Володимирівна справжній майстер підготовки вчительської презентації PowerPoint до уроків інформатики!Їй вдається успішно використовувати інфографіку при постановці перед учнями навчальних завдань, при проведенні інструктажів... Добре б було, щоб Алла Володимирівна поділилася своїми презентаціями з колегами міста...Це б стало чудовим внеском до методичної копілки нашого блогу!

    ВідповістиВидалити